top of page
  • Foto van schrijverStichting MAE

SAMENWERKING MET MAE STAGE PRODUCTIONS

Bijgewerkt op: 25 jan.

Stichting MAE slaat de handen ineen met MAE Stage Productions voor de realisering van de musicalproductie Bare: A Pop Opera, welke op 3 en 4 juni 2023 plaats zal vinden in de Gelderlandfabriek te Culemborg.


Bare: A Pop Opera volgt het verhaal van een groep scholieren op een katholieke kostscholen en hun worstelingen met identiteit, geloof en (homo)seksualiteit. Centraal staat de verborgen liefde tussen hoofdpersonen Jason en Peter.


Door middel van aangrijpende teksten - begeleid door een doorgezongen pop/rock-score en verteld door authentieke karakters met elk een eigen verhaallijn - raakt Bare: A Pop Opera zijn publiek recht in het hart.


De thema’s van dit prachtige stuk zijn dan ook actueel en confronterend: onderwerpen als liefde, geloof, hoop en (homo)seksualiteit, maar ook onzekerheid en angst zijn van alle tijden en bewijzen daarmee de maatschappelijke relevantie van de musical.


Stichting MAE kijkt er naar uit haar steentje bij te dragen aan deze productie. Meer informatie over Bare: A Pop Opera is te vinden op deze website, waar binnenkort ook de eerste promotiebeelden zullen verschijnen.

54 weergaven
bottom of page