top of page
  • Foto van schrijverStichting MAE

THEATERSEIZOEN 2023-2024

Bijgewerkt op: 2 nov.

Voor het aankomende heeft Stichting MAE maar liefst drie producties op de planning staan! De titels kun je hieronder vinden. Door middel van de pijltjes kun je tekst in- en uitklappen.

DOGFIGHT - 10 & 11 FEBRUARI 2024 [MAE NEXT]

Met muziek en songteksten van Pasek en Paul (bekend van Dear Evan Hansen) verkent deze musical, die zich afspeelt in het Amerika van de jaren 60, thema's zoals genderdynamiek, patriarchaat en oorlogstrauma's.


Een groep Amerikaanse mariniers spendeert hun laatste avond in San Francisco, voordat ze naar Vietnam worden uitgezonden, door een "dogfight" te houden: een wedstrijd om te zien wie de lelijkste date kan meebrengen naar een feest. Een van de mariniers, Eddie Birdlace, ontmoet Rose Fenny en neemt haar mee als zijn date. Naarmate de avond vordert, ontdekt Eddie de ware schoonheid die in Rose schuilt, wat zijn perspectief op de "dogfight" en het leven in het algemeen verandert.


Dogfight is een MAE NEXT productie. Dit betekent dat er eerst interne audities zullen plaatsvinden, waarbij sommige posities vooraf worden gekozen voordat openbare audities worden gehouden. Dogfight wordt geregisseerd door acteur en regisseur Ruud van Overdijk (o.a. Chess, Rent, Jesus Christ Superstar) met Daan Achterberg als muzikaal leider.

Meer informatie over deze productie en de audities kun je hier vinden.

RESOUND MIND - 20 & 21 JANUARI 2024 [MAE ORIGINAL]

BARE: A POP OPERA [MAE MUSICAL]47 weergaven
bottom of page