top of page

HOOFD PARTNERSCHAP & PR BIJ STICHTING MAE

COMMISSIEBASIS

Bij Stichting MAE werken wij, met passie en liefde, aan theatervoorstellingen die mensen raken. Wij willen bijdragen aan positieve verandering en verbinding in onze samenleving. Theatermaken is echter een veelzijdige teaminspanning waarbij vele disciplines en vaardigheden samenkomen.

 

Wil jij met jouw overtuigende communicatiestijl en commercieel talent deel uitmaken van ons verhaal als Hoofd Partnerschap & PR om onze ambities te realiseren en onze producties naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Welke rol speel jij?

Als Hoofd Partnerschap & PR ben je de spil in het werven van financiële steun door het bouwen en onderhouden van duurzame relaties met sponsoren. Hierdoor schep je niet alleen financiële zekerheid, maar vorm je ook het fundament waarop onze stichting opereert. Het bepaalt de haalbaarheid en professionaliteit van onze voorstellingen, waardoor jouw rol van onschatbare waarde is voor het voortbestaan en succes van onze missie. Wat moet er gebeuren?

  • Sponsorwerving: Je zoekt actief naar nieuwe sponsoren en samenwerkingsmogelijkheden om financiële steun te vergaren.

  • Relatiebeheer: Je onderhoudt duurzame relaties met bestaande sponsoren, zorgt voor regelmatige communicatie en begrijpt hun behoeften en verwachtingen.

  • Strategische Partnerships: Je identificeert en gaat strategische partnerschappen aan, die de doelstellingen van de stichting ondersteunen.

  • PR-strategie: Samen met het Hoofd Marketing ontwikkel je een effectieve PR-strategie om de zichtbaarheid van de stichting te vergroten en haar missie te communiceren.

 

Deze functie is op commissiebasis. Je kunt daardoor zelf bepalen hoeveel tijd je investeert. Wij hebben geen kantoor, dus je kunt zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Je maakt daarentegen wel deel uit van het BestuurPlus-team en bent daardoor aanwezig bij de maandelijkse bestuursvergaderingen in Culemborg.

Wat is jouw profiel?

  • Het gedachtegoed van Stichting MAE resoneert met jouw eigen overtuigingen en waarden. Je bent dan ook gepassioneerd over de maatschappelijke, sociale en culturele thema's die wij via onze producties willen belichten.

  • Een communicatieve krachtpatser met ervaring in sales en accountmanagement.

  • Een netwerker pur sang, met de connecties die ertoe doen.

  • Ervaring in of kennis over sponsorwerving en de cultuursector zijn een pre.

Waarom kiezen voor Stichting MAE?

Als Hoofd Partnerschap & PR word je een cruciaal onderdeel van ons gedreven team. Jouw overtuigingen en waarden komen overeen met het gedachtegoed van Stichting MAE, en je deelt onze passie voor het belichten van maatschappelijke, sociale en culturele thema's. Met jouw inzet heb je directe invloed op de financiële zekerheid en daarmee de effectiviteit van Stichting MAE. Ben jij degene die het verschil wil en kan maken voor ons en de samenleving?

Interesse?

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden? Twijfel niet en neem contact met ons op via info@stichtingmae.nl. We staan klaar om je meer te vertellen en te ontdekken hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan Stichting MAE

bottom of page