top of page

PENNINGMEESTER BIJ STICHTING MAE

BESTUURSFUNCTIE

Versterk ons team met jouw financiële expertise en passie voor theater!

Bij Stichting MAE werken wij, met passie en liefde, aan theatervoorstellingen die mensen raken. Wij willen bijdragen aan positieve verandering en verbinding in onze samenleving. Theatermaken is echter een veelzijdige teaminspanning waarbij vele disciplines en vaardigheden samenkomen. Daarom zoeken wij een gedreven Penningmeester (alias de Financieel Choreograaf) om onze ambities te realiseren en onze producties naar een hoger niveau te tillen.

Welke rol speel jij?

Als Penningmeester (alias de Monetair Maestro) speel je een cruciale rol in het bestuur en de toekomst van Stichting MAE. Je draagt bij aan het vormen van ons financieel beleid, bewaakt budgetten en adviseert over financiële beslissingen. Wat moet er gebeuren?

  • Financiële Planning: Samen met het bestuur en onze boekhouder, ontwikkel en beheer je de financiële planning en projectbegrotingen.

  • Facturatie en Betalingen: Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en versturen van uitgaande facturen, evenals het beheren van betalingen en debiteurenbeheer.

  • Budgetbeheer: Je beheert het budget en adviseert het bestuur vanuit een financieel perspectief.

  • Rapportage: Opstellen van financiële documentatie voor relevante belanghebbenden (bijvoorbeeld voor subsidieaanvragen).

 

Houdt rekening met een geschatte tijdsinvestering van 2 tot 4 uur per week, hoewel deze tijden door het jaar heen kunnen fluctueren. Wij hebben geen kantoor. Naast de maandelijkse bestuursvergaderingen in Culemborg kun je dus zelf bepalen waar en wanneer je wilt werken.

Wat is jouw profiel?

  • Het gedachtegoed van Stichting MAE resoneert met jouw eigen overtuigingen en waarden. Je bent dan ook gepassioneerd over de maatschappelijke, sociale en culturele thema's die wij via onze producties willen belichten.

  • Je bent een ondernemend persoon met financiële kennis en affiniteit. Ervaring met een stichting en/of de culturele sector is een pre.

  • Je werkt nauwkeurig, bent een kritische denker en deinst er niet voor terug om je mening te geven en die te onderbouwen.

Waarom kiezen voor Stichting MAE?

Deze bestuursfunctie is een vrijwillige positie, waarbij je de kans krijgt om jouw financiële vaardigheden te combineren met onze creatieve missie. Bij Stichting MAE stap je niet alleen in een rol; je wordt onderdeel van een gedreven team dat gelooft in de kracht van theater om ervaringen te creëren die de samenleving prikkelen en inspireren. Ben jij de “Monetair Maestro" die het verschil wil en kan maken voor ons en de samenleving?

Interesse?

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden? Twijfel niet en neem contact met ons op via info@stichtingmae.nl. We staan klaar om je meer te vertellen en te ontdekken hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan Stichting MAE.

bottom of page