top of page

Stichting MAE heeft het voorrecht om jaarlijks belangrijke verhalen te mogen vertellen via inspirerende en impactvolle producties. De vele ontroerende reacties die wij naar aanleiding van onze voorstellingen ontvangen geven ons een onuitputtelijke motivatie om door te blijven gaan. Maar, wij willen theater niet alleen vóór jou maken, maar ook samen mét jou! Doe je mee?

Word vandaag nog lid van CLUB MAE!

De leden van CLUB MAE zijn voor ons extreem belangrijk. Niet alleen maken ze onze producties mogelijk, maar zij fungeren tevens als onze ambassadeurs. Logischerwijs zorgen wij goed voor onze mensen en belonen ze graag voor hun steun. Leden van CLUB MAE hebben, als het ware, een plekje in "ons theater" en worden zoveel mogelijk betrokken bij onze projecten. Als lid van CLUB MAE geniet je van dan ook van een grote hoeveelheid leuke voordelen!

Afhankelijk van de rang die je in ons theater kiest, ontvang je steeds mooiere voordelen. Welk plekje in ons theater mogen wij jou aanbieden?

Oh ja! Stichting MAE is een organisatie zonder winstoogmerk met de culturele ANBI status. Donateurs krijgen daardoor een belastingvoordeel. Hoe dat werkt kun je terugvinden op de website van de belastingdienst.

BARE-03.jpg
 RANG 3 

Een geweldig uitzicht op alles!

50
 RANG 2 

Zie alles vóór het gebeurt!

€100
 RANG 1 

Het podium wordt tastbaar!

€200
 GOLDEN CIRCLE 

Alsof je op het podium staat!

€500

Jouw naam op website en in programmaboekjes *

Als eerste toegang tot kaartverkoop

Korting op tickets **

15% KORTING

15% KORTING

20% KORTING

20% KORTING

30% Korting op merchandise

Gratis tickets

1 GRATIS TICKET

2 GRATIS TICKETS

6 GRATIS TICKETS

Toegang tot perspresentaties ***

Merchandise welkomstpakket

Toegang tot open repetities ***

Backstage rondleiding bij voorstellingen ***

* naamsvermelding op vrijwillige basis

** korting geldig op reguliere ticketprijs geldig voor max. 5 tickets per lidmaatschapsjaar

*** evenementen zijn op vaste momenten, waardoor aanwezigheid van Club MAE leden niet gegarandeerd kan worden

Na het kiezen van een CLUB MAE rang hoef je enkel wat minimale informatie te geven, daarna kun je direct doneren via een beveiligde betaalpagina om jezelf vervolgens CLUB MAE-lid te noemen!

 

Met je donatie ben je één jaar (startend op de dag van je donatie) lid van CLUB MAE. In dat jaar kun je gebruik maken van de voordelen die behoren bij jouw gekozen rang. Hoe je gebruik kunt maken van die voordelen krijg je van ons te horen wanneer je lid bent.

 

ls het jaar is afgelopen vervalt je lidmaatschap automatisch. Géén verdere verplichtingen! Uiteraard ontvang je, aan het einde van jouw lidmaatschap, een bericht met de vraag of je je lidmaatschap wilt vernieuwen.

Zo simpel en eenvoudig is het!

BARE - BTS-13.jpg

Met jouw steun is Stichting MAE enorm geholpen. Er komen namelijk ontzettend veel kosten kijken bij het produceren van onze voorstellingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende facetten:

  • De huur van de theaters voor de voorstellingen

  • De huur van techniek (licht en geluid) en het salaris van technici voor onze voorstellingen

  • De huur van de repetitieruimtes voor de maandenlange repetitieperioden

  • Een eerlijk salaris voor onze creatives (regisseur, choreograaf, muzikaal leider, muzikanten, etc.) en andere professionals

  • De bouw van het decor, de huur van een ruimte om dit decor in te bouwen en het transport

  • Het maken of huren van kostuums, rekwisieten et cetera

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan. In ieder geval is één ding zeker, elke euro wordt in onze producties gestoken!

Mocht je Stichting MAE willen helpen als vrijwilliger (bijvoorbeeld bij het bouwen van de decors, het ontwerpen van de kostuums, als stagehand tijdens de voorstellingen of op andere manieren), neem dan contact met ons op! Wij kunnen de hulp altijd goed gebruiken!

Kan ik tussentijds mijn rang  upgraden naar een hogere rang?

Dat is zeker mogelijk! Neem daarvoor contact op met Stichting MAE.

 

Is het mogelijk om anoniem donateur te worden / blijven?

Wij zullen vooraf altijd toestemming vragen voordat wij een naam daadwerkelijk plaatsen. Het is dus zeker mogelijk om anoniem te blijven. Je naam zal niet genoemd worden in de programmaboekjes of op de website.

Hoe kan ik gebruik maken van kortingen op de tickets?

Je ontvangt van ons een kortingscode die je kunt gebruiken tijdens het bestellen van tickets. Deze kortingscode is toepasbaar op 5 tickets. Daarna is hij niet meer bruikbaar.

Kunnen anderen ook gebruik maken van mijn korting?

Dat kan! Als je jouw kortingscode deelt, dan kunnen anderen daar gebruik van maken zolang het maximum aantal tickets van 5 tickets nog niet bereikt is.

Betekent mijn donatie aan Stichting MAE dat ik belastingvoordeel krijg?
Jazeker! Stichting MAE heeft een culturele ANBI status. Dit betekent dat een particulier het gedoneerde bedrag met factor 1,25 als gift mag aftrekken bij diens aangifte inkomstenbelasting. Voor meer informatie kun je terecht bij je belastingconsulent en op de website van de belastingdienst.

bottom of page