top of page
resound headspace banner.jpg

RESOUND MIND'S HEADSPACE

Resound Mind maakt zich hard voor het bespreekbaar maken van thema's rondom mentale gezondheid. De groep bestaat uit gedreven deelnemers van verschillende leeftijden en artistieke achtergronden. Zo hoopt de groep op meer herkenning en begrip, om uiteindelijk korte metten te maken met het taboe wat op deze thema's rust.

Onderwerpen als depressie, eenzaamheid en onzekerheid worden aangekaart door middel van (koor)zang, dans en spel. De nieuwe voorstelling laat zich kenmerken als muziektheater waarbij een mooie verzameling van inspirerende, opzwepende en ontroerende nummers het verhaal van de groep zal begeleiden.

Een vermakelijke en meeslepende voorstelling voor liefhebbers van het genre en sympathisanten van de thematiek!

ACHTERGROND

Uit het overweldigende succes van Unsound Mind werd in 2019 de groep Resound Mind geboren. Evenals hun zustergroep, maakt Resound Mind zich hard voor het bespreekbaar maken van thema's rondom mentale gezondheid. De groep bestaat uit gedreven deelnemers van verschillende leeftijden en artistieke achtergronden. Zo hoopt de groep op meer herkenning en begrip, om uiteindelijk korte metten te maken met het taboe wat op deze thema's rust.

Resound Mind is een MAE ORIGINAL, dat wil zeggen dat dit eigen werk is ontwikkeld door Stichting MAE.

20 jan 2024

Nieuwegein19:30 - 22:30

21 jan 2024

Amsterdam 12:00 - 15:00

Speeldata en Tickets:

bottom of page